In debat met George van Houts: moet de overheid de geldschepping in handen hebben?

Op Radio 1 vandaag: “Niet de banken, maar de overheid moet bepalen hoeveel geld er in omloop is. Daar pleiten de bekende acteurs Pierre Bokma, Victor Löw, Leopold Witte, George van Houts en Tom de Ket voor. Dat doen de acteurs met de stichting ‘Ons Geld’. De Tweede Kamer debatteert woensdag over het gelijknamige burgerinitiatief, dat door meer dan 115.000 mensen ondertekend is. Wat moet er veranderen aan ons geldstelsel? Een debat tussen George van Houts en Teunis Brosens, econoom van de ING Bank.”

Video niet te zien hierboven? Klik dan hier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.