Romney&Ryan tegenover Obama: wie heeft de beste begrotingsplannen?

De campagne voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen heeft een nieuwe impuls gekregen met de komst van Paul Ryan als running mate van de Republikeinse presidentskandidaat Mitt Romney. Belangrijk onderwerp van debat zijn de Amerikaanse overheidsfinanciën. President Obama heeft dit voorjaar een gedetailleerde begroting ingediend, maar Romney was tot nu toe vaag. Ryan is een stuk concreter over zijn bedoelingen. Dus kunnen we nu eindelijk de begrotingsplannen van Obama en Romney/Ryan met elkaar vergelijken.

In Cliff-hanger: Comparing US budget plans prikken we door de verkiezingsretoriek heen en concluderen we dat Romney/Ryan op dit moment wel andere, maar zeker geen betere plannen heeft dan Obama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.