In debat met “Ons geld”

Wie had dat ooit gedacht? Van een stoffig economisch onderwerp naar 100.000 handtekeningen in een paar weken tijd! Geldschepping is plotseling trending. Met dank aan de Verleiders van het Burgerinitiatief, die dit onderwerp op de maatschappelijke en politieke agenda hebben gezet. Helaas wel met de nodige economische denkfouten (jammer) en populistische beloftes (net echte politici!). Want belastingverlaging, 100% gegarandeerd pensioen en en passant ook nog een oplossing van onze milieuproblemen, wie wil dat nu niet? Nou ik, want als iets te goed klinkt om waar te zijn, dan klopt er ook meestal echt iets niet.

Dus ga ik graag in debat over geldschepping. Vandaag met Martijn van der Linden op RTL-Z.
Geldscheppingsdebat RTL-Z

Zie ook de eerdere posts over dit onderwerp: Chicago plan? Nee bedankt! en De geldscheppingsparadox op video.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.