Cryptopodcast: wat doen de banken?

Deze week was ik te gast bij BNR’s @CryptocastNL. Met @Misssbitcoin en @hmblank bespraken we cryptocurrency, blockchain, en de rol die banken hier misschien kunnen spelen:

Deze week te gast in de 28ste aflevering van de Cryptocast: Teunis Brosens, econoom bij ING. Met Teunis bespreken we de rol die weggelegd is voor banken om hun klanten te voorzien in behoefte én het hoofd boven water te kunnen houden. Ook geeft hij een kijkje in de toepassingen die banken gebruiken om aan de achterkant verbeteringen toe te kunnen passen. Daarnaast spreken we over of bitcoin geld is en hoe cryptocurrencies er in haar meest optimale vorm uit zouden zien.

Kijk op de BNR-site of luister hier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.